Hiss
Pierwszy raz w życiu mam zaplanowane wakacje na wiele miesięcy wcześniej . Nigdy nie byłem na żadnym festiwalu, więc czas najwyższy to zmienić!
User
Zaczynasz z grubej rury, aczkolwiek byłem rok temu i przyznam że było nieziemsko idealnie :P
Podejrzewam ze w tym roku będzie równie epicko.
User
Moje tegoroczne marzenie, które niestety muszę odłożyć do następnego razu :S Chętnie jednak pozbieram wszystkie wrażenia z tego miejsca . ;)
Ostatnio edytowany przez Panna Nikt (2012-06-01 18:13:06)
User
zapewne nagram kilka koncertów :P
User
Hiss
Prawda.
Oni po całej Europie jeżdżą teraz, jak patrze co jest na innych festiwalach to MH też tam jest ;] .
Gość
XerX widzę że z Wrocka jesteś...czym jedziesz na BA?
Hiss
Jeszcze nie wiem i nie ode mnie zależy wybór środka komunikacji.
User
a wiec czy ktoś z Was wybiera się na brutala w tym roku?
User
Panna Nikt napisał:
To wiesz, gdzie się potem z tym zgłosić. ; p
oglądaj i żałuj
Amon Amarth - Death in Fire
Amon Amarth - Guardians of Asgaard
Amon Amarth - Pursuit of Vikings
Amon Amarth - Runes to my memory
Amon Amarth - The Fate Of Norns
Amon Amarth - Twilight of the Thunder God
Immortal - In my Kingdom Cold
Immortal - One by One
Immortal - Sons of Northern Darkness
Immortal - Tyrants
Kampfar - Huldreland
Kampfar - Mare
Kampfar - Ravenheart
Ministry - 99 Percenters
Arcturus - Ad Absurdum
Immolation - Under the Supreme
Totem - Thrash the South
Shape Of Despair - Curse Life
Vildhjarta - All These Feelings
Vildhjarta - Eternal Golden Monk
Vildhjarta - Shadow
Ostatnio edytowany przez Black Tree (2012-08-15 11:07:40)
User
? ???137??? ?PERF????????????? ???LarrLope????GeisRond????????? ???????Loui????6S54????????
????Orie????FamiTesc? ???NariAloePiet??? ?BoroJojiTakeUranDoctNickAustCredOreaBlacPure????
SunsAcca????? ???VipuWoodVoguBrab????????????????????DolpDoor????????????NormCalvCircQuik
????SickAgatSpenLibe?? ??BrunJaimRaouDolbZoneKuniGregMarg????GordMORGZoneZoneZone? ???Miyo
R157NasoASASdiamLarr????????XVIIRich? ?? ?????Roge????John????????Stil????Chri????AlanOZC0
? ?? ?Dona????Thom????Davi????????NokiArdi? ???GorePeteBookCutiBook????? ???56053971? ?? ?????
9051PHAN????????????contSimp????? ???????????????wwwrEverWind????MyMy????????ChloChoiPunk
????????????Both????????????Vill????????? ???Your??? ?????????Prim(???GreeWind????????????
????ChriBillluxuLove????????????Bria????? ???????????460-????Hooc1990????????????????????
????????????????Nanc????qEnjNokiNokiNokiPhan????????PagaForm??? ?????Robe????????????Mich
tuchkasGeorDeco